Robotmaaiers

Belrobotics

Belrobotics robotmaaier

Belrobotics is de uitvinder van robotmaaiers voor grote oppervlakten en professionele toepassingen. De zelfstandige robotmaaiers van Belrobotics zorgen voor een perfect gemaaid gazon zonder tussenkomst van personen. Geen personeel, geen benzine, drie keer minder energie, geen afvalverwijdering, geen machinetransportkosten, minimaal onderhoud, meer tijd voor andere zaken, minder onkruidbestrijding en minder sproeien.

Belrobotics Ballpicker

De Ballpicker verzamelt automatisch de golfballen op driving ranges. Dankzij deze gepatenteerde, wereldwijd exclusieve functionaliteit:Is geen tussenkomst van personen nodig wat voor aanzienlijke besparingen zorgt, Hoeft het personeel niet langer energie te verspillen aan dit steeds terugkerende karwei en kan het de bespaarde tijd besteden aan nuttigere en zinvollere activiteiten,
Is het personeel beschermd tegen verwondingen,
Kan de driving range langer openblijven aangezien de Ballpicker non-stop doorwerkt zonder dat hij beschadigd kan raken door of overlast geeft aan de golfers.

Robomow

Robomow robotmaaier

Toen Robomow in 1995 de eerste robotmaaier ontwikkelde, was het  doel een totaal nieuwe maai ervaring te introduceren. Het maaien van het gazon moest makkelijker en sneller gaan dan op de traditionele manier, zodat het minder vrije tijd zou kosten. Sindsdien zijn onze Robomows geëvolueerd tot een echte hulp in het huishouden. Ze zijn ideaal voor in de tuin(compact en kunnen naast het gazon geplaatst worden), gebruiksvriendelijk (ze communiceren via uw smartphone met u) en gezinsvriendelijk (ze passen zich aan aan uw schema).

Ambrogio

Ambrogio robotmaaier

Ambrogio is een Italiaans merk met respect voor het milieu. De robots werken met een intelligent maaisysteem wat de hoogte van het gras detecteert en op basis daarvan het gazon kort houdt. De autoprogrammatie zorgt ervoor dat het gras enkel wordt gemaaid wanneer het nodig is en ook het toerental wordt automatisch aangepast. Hierdoor wordt onnodige slijtage vermeden en energie bespaard. Ook gazons met een helling kunnen onderhouden worden met een robot van Ambrogio.

Husqvarna

Husqvarna robotmaaier

De robots van dit Zweedse merk zijn in staat om elke tuin te maaien, ongeacht het terrein of de complexiteit. De robots kunnen volledig aangepast worden aan de eigen wensen en zijn zeer gebruiksvriendelijk. U zult geen overlast ondervinden van de robot, aangezien de robots van Husqvarna de stilste op de markt zijn. Ze zijn eveneens het veiligst door messen die ver van de rand liggen en een beveiliging met 4-cijferige pincode.

Van advies tot onderhoud